Den Ultimate Guiden Til Camping- Og Eventyrferier

Camping er en av Amerikas største tradisjoner, men mange mennesker gjør vanlige feil når de drar ut til naturen. Følgende artikkel har noen nyttige råd om hvordan du kan gjøre din neste campingtur morsommere, samtidig som du forblir så trygg som mulig. Les videre for å lære noen viktige camping tips.

Vann er avgjørende for din overlevelse når fotturer i Backcountry. Carry vannrensing tabletter med deg eller en slags vann filter som er i stand til å filtrere ut bakterier. Det er mange forskjellige typer tilgjengelig på din lokale sportslige varer butikken. Når du leter etter en vannkilde, sørg for at vannet renner; Stillestående vann kan drepe deg hvis ikke behandles riktig.

Ta med en stor søppelpose for skittentøy, og oppbevar den på et sentralt sted, egnet for alle i festen. La dem pakke klærne sine individuelt, da dette gjør det mye enklere å finne enn om du legger alt i en felles oppbevaringsboks eller veske. Kaste i et tørketrommelark til en hvilken som helst pose du vil lukte frisk.

Hvis du skal på en camping eventyr, sørg for at du har nok tid til å sette opp leiren før mørket. Det kan være ekstremt vanskelig å sette opp leir i mørket og muligens usikre. Du må være i stand til å speider terrenget, forberede sengetøy, og muligens bygge noen midlertidig ly før solen går ned.

Når du planlegger en camping eventyr, sørg for at du pakke de riktige klærne for turen. Sjekk værmeldingen og ta med klær som vil være nødvendig på turen. Hvis det kommer til å bli kaldt, sørg for at du har riktig strøk, hansker og sko. Husk også å pakke en regn poncho uansett hva værvarselet forutsier.

Unngå eventuelle dyreliv du kan komme i kontakt med. Bears har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker de har vært kjent for å rippe åpne bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem i mange campingplasser. Ikke bare er de smarte og kan få tilgang til mat forsyninger lett, men de kan bære sykdom også.

Sørg for at du vet hva som dekkes i din medisinske forsikring. Du trenger kanskje en ny policy hvis du går til en annen tilstand. Dette kan være enda viktigere hvis du drar til et annet land når du er camping, for eksempel Canada. Sørg for å være skikkelig forberedt!

Når camping med barn, lage spesielle tema frokoster. Ta med flere, små esker med lett å fikse mat, for eksempel korn, frukt, snacks og andre raske, men sunne, måltider. Når de våkner opp, må de søke i «jungelen» for frokost. Dette er en flott alternativ måte å holde barna fornøyde mens camping.

Som du nå vet fra artikkelen ovenfor, camping er ikke bare kjører ut i villmarken uten riktig planlegging. Snarere er det mange viktige ting å vurdere når du venturing ut til den store utendørs. Hold tipsene du nettopp har lest for hånden og implementere dem neste gang du bestemmer deg for å gå camping.