Hvordan Lage Din Neste Campingtur En å Huske

En av de beste måtene å ha det gøy utendørs og nyte alt naturen har å tilby er ved å gå camping. Det er imidlertid ikke nok å bare gå ut i skogen uten å vite hva du gjør. Ved å huske følgende råd, kan din neste campingtur være en å huske.

Hvis du planlegger noen form for Backcountry camping, en må bære element er en brann startpakke. Hvis du er i en overlevelse situasjon, er brann en måte å lage mat, holde deg varm, rense vann, og signal om hjelp. Mange camping butikker selger brann startere som kan brukes når det er vått og ikke krever noe drivstoff. Også prøve å lage ild når du ikke er i en overlevelse situasjon slik at du vet du kan gjøre det hvis behovet oppstår.

Hold øye med været. Regn eller andre forhold kan påvirke reisetiden og opplevelsen din på campingplassen. Pass på at du har utstyr som passer for værforholdene du kan møte. Juster avgangstiden etter behov for å prøve å unngå mesteparten av det dårlige været, hvis mulig.

Hvis du skal på en camping eventyr, sørg for at du har nok tid til å sette opp leiren før mørket. Det kan være ekstremt vanskelig å sette opp leir i mørket og muligens usikre. Du må være i stand til å speider terrenget, forberede sengetøy, og muligens bygge noen midlertidig ly før solen går ned.

Når du går camping, sørg for at du tar med riktig sovepose med deg. Noen soveposer vil ikke holde deg varm når temperaturen synker under 40 grader, mens andre vil ha deg svett hele natten, fordi de er for varmt. Etiketten på posen vanligvis vil fortelle deg hva slags temperaturer er passende for hver sovepose.

Alle deltakerne bør ha et ord i hvor du går camping. Snakk om staten du ønsker å gå til. USA har dusinvis av flotte camping alternativer. Hvis det er nødvendig, velger du noen steder selv, så la familien bestemme blant dine valg.

Prøv å bruke tørketrommel lo for å hjelpe deg med å starte bålet. Begynn å oppbevare loet i en pose et par uker før turen. En enkel måte å huske å spare opp loet er å holde en plastpose i nærheten av tørketrommelen som en påminnelse. På den måten vil det være praktisk å bare ta den på å sette den i bilen din i siste øyeblikk.

Når camping, periodisk gjøre en hake sjekk. Se etter noen brune eller svarte flekker som nettopp har dukket opp på huden din. Flått feste seg til huden uten å forårsake for mye av en forstyrrelse, så pass på å sjekke deg selv og dine følgesvenner for flått etter å ha tilbrakt tid camping utendørs.

Når du vet hva du gjør, er det mye lettere å ha det gøy på din neste campingtur. Ved å bevæpne deg med noen grunnleggende råd, kan du unngå vanlige feil og bare fokusere på å nyte deg selv. Bare husk tipsene fra denne artikkelen for å ha det gøy camping.